Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: SHUTTERSTOCK

4. Sīpoli un ķiploki 30

Sīpoli un ķiploki ir zināmi ne tikai ar savu spēcīgo garšu, bet arī ar to, ka tie var pastiprināt ķermeņa aromātu. Šie dārzeņi satur sēra savienojumus, kas, nonākot asinsritē, tiek izdalīti caur ādu un sviedriem. Rezultātā pēc to lietošanas ķermeņa aromāts var iegūt spēcīgu, dažreiz nepatīkamu “ķiploku” vai “sīpolu” smaku. Lai gan šie produkti ir veselīgi un veicina gremošanu, ir jāņem vērā, ka tie var veicināt aromātu,  kas būs jūtama arī apkārtējiem.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.