Piena un kukurūzas zupa 0

1 l piena, 6–7 kukurūzas vālītes, 2 sīpoli, 2 zariņi rozmarīna, 2 ēdamkarotes sviesta, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Pienu uzvāra, ieliek rozmarīna zariņus un atstāj 2 stundas iestāvēties. No kukurūzas vālītēm notīra graudus. Karstā sviestā apbrūnina sīki sagrieztus sīpolus.

No piena izņem rozmarīna zariņus, ieber kukurūzu un sīpolus, pievieno sāli, piparus un vāra apmēram 5 minūtes. Pēc tam zupu sablendē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.