Piena un zivju zupa 0

1 l piena, 1 kg saldūdens zivju, 1 sīpols, 4 kartupeļi, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote miltu, dilles, sāls.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Zivis notīra, sagriež gabaliņos, liek nelielā daudzumā verdoša ūdens, vāra 10 minūtes un izņem no ūdens. Ūdenī, kurā vārījās zivis, liek nelielos gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sīpolu un vāra vēl 5–7 minūtes. Pienā izšķīdina miltus, pielej zupai un vāra tik ilgi, līdz kartupeļi kļūst mīksti. Pēc tam zupai
pieliek zivs gabaliņus, dilles, sviestu un pavāra vēl 2 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.