8 piena zupas receptes. Lielāka dažādība, nekā tu vari iedomāties! 0
Piena zupa ar meloni
500–600 g melones, 5–6 glāzes piena, 1 olas dzeltenums, 1 ēdamkarote medus.
Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Meloni sagriež kubiciņos, iemaisa medu un katliņā tvaicē, līdz tā pārvēršas biezenī. Otrā katliņā ielej pienu, uzkarsē, bet nevāra, iemaisa olas dzeltenumu (ņemiet lauku vistas olu). Pievieno melones biezeni, samaisa. Zupu var ēst karstu vai atdzesētu.