Obligāti ietveriet savā ēdienkartē zivis! 3

Visiem cilvēkiem jau sen ir zināmas zivs labās īpašības. Tieši tāpēc jums obligāti tās jālieto ne retāk par divām reizēm nedēļā. Galvenās šī produkta īpašības – Omega 3 taukskābes, kuras palīdz organismam cīnīties ar aptaukošanos, apgādā to ar enerģiju un uzlabo jūsu fizisko un morālo tonusu. Ar vislielāko Omega 3 taukskābju saturu ir tādas zivis, kā skumbrija, siļķe, sardīne, tuncis un lasis. Lai gatavošanas laikā derīgās vielas nepazustu, tās jāsautē vai jāmarinē.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.