Foto no boredpanda.com

Pieņem, ka ir vāji 8

Galvenais vājuma cēlonis ir ar vecumu saistīts muskuļu masas zudums. Kļūda, ko pieļauj daudzi pacienti, pēc ārstes teiktā, ir pieņēmums, ka, tiklīdz vairs nevar noturēt līdzsvaru, tad domā, ka beigas ir klāt. “Bet tā nav taisnība,” viņa saka. “Ir patiešām laba zinātne, kas parāda, ka vecāki cilvēki var uzlabot savu muskuļu spēku.”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas 188
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Pierādījumi liecina, ka jūs varat mainīt stāvokli, ko sauc par trauslumu. To var darīt staigājot, izpildot vingrinājumus, piemēram, sēžot gaisā pacelt vienu kāju, tad otru, rokā turot litru piena. Ir pierādīts, ka arī pietiekama daudzuma proteīna uzņemšana palīdz atgūt spēku un nāk par labu kaulu veselībai. Poloka uzsver, ka tās ir nelielas izmaiņas, tomēr darbojas, ja tās tiek iekļautas ikdienā. Vēl kāda ideja – veikt 20 pietupienus, kamēr tīrāt zobus. Ir daudz lietu, ko varat darīt, gaidot, kamēr tējkannā ūdens uzvārīsies. “Ar praksi jūs varat uzlabot savu līdzsvaru. Ne tikai uzturēt, bet arī padarīt to labāku,” norāde ārste.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.