Kanēlis, pūdercukurs un dabīga aromāta sveces 0

Ziemassvētku izjūtu var panākt ar vaniļas pūdercukuru, kur iekšā iemaisītas smalkas sēkliņas vai kanēļa pūdercukurs, ar ko var pārkaisīt, piemēram, torti vai svētku kēksu. “Tumšas kūkas dekorēju ar baltu cukura glazūru, veidojot mežģīņu rakstus. Iedvesmai “iegūglēju” marokāņu hennas rotājumus un pēc līdzīga parauga uzzīmēju mežģīņotu un izcakotu rotājumu kūkai,” saka L. Mazure. Pirms tortes pasniegšanas, uz galda izvieto un aizdedzini dabīgi aromatizētas vaniļas vai kanēļa sveces.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.