Atceries par saldētajām ogām 0

Ja ogas pirms sasaldēšanas ir bijušas pilnībā sausas, tās lieliski saglabā savu formu. Piemēram, kūku pārber ar atsaldētām avenēm, izrotā ar dažiem timiāna zariņiem un pirms pasniegšanas pārber ar pūdercukuru. “Brīžos, kad ciemiņi atnāk negaidot, iesaku izmēģināt ātrās kūkas, svētku kūkas, šokolādes vai citronu kēksa maisījumus. Kūkas un kēksus var ātri un ērti izdekorēt ar vasarā sasaldētajām ogām. Rezultātā – prieks gan namamātei, gan ciemiņiem. Saldētas ogas noder arī dzērienu rotāšanai, piemēram, dzirkstošs vīns vai sidrs ar mellenēm rada īstu svētku izjūtu,” saka Maija Brikmane, AS “Dobeles dzirnavnieks” mārketinga vadītāja.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.