4. Sarkanā gaļa un apstrādāta gaļa 0
Augsts piesātināto tauku un hormonu saturs apstrādātā gaļā, kā arī sarkanās gaļas pārmērīga lietošana var veicināt iekaisumu un hormonālo līdzsvaru traucējumus.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Iekļaujiet uzturā liesākas gaļas šķirnes (piemēram, vistas gaļu), zivis vai augu izcelsmes olbaltumvielas (piemēram, pākšaugus), lai samazinātu piesātināto tauku un hormonu uzņemšanu.