4. Sarkanā gaļa un apstrādāta gaļa 0
Augsts piesātināto tauku un hormonu saturs apstrādātā gaļā, kā arī sarkanās gaļas pārmērīga lietošana var veicināt iekaisumu un hormonālo līdzsvaru traucējumus.
Reklāma
Reklāma
Meteorologi brīdina par iespējamu ārkārtēju notikumu: pasauli var satricināt rets ciklons
“Mēs varam zaudēt pat 1000 kilometrus teritorijas,” eksperts atklāj pavisam precīzus krievu plānus līdz gada beigām
Veselam
7 iemesli, kāpēc jūs visu laiku jūtaties noguris. Tam nav saistības ar laikapstākļiem
Iekļaujiet uzturā liesākas gaļas šķirnes (piemēram, vistas gaļu), zivis vai augu izcelsmes olbaltumvielas (piemēram, pākšaugus), lai samazinātu piesātināto tauku un hormonu uzņemšanu.