Foto-LETA

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 49

Mēs visi esam pieraduši uzsildīt ēdienu – tas ir ļoti ērti un ātri. Taču ārsti iesaka ievērot piesardzību, jo atkārtota ēdiena sildīšana var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai.

Reklāma
Reklāma
“Mani sauc Raivo, un es biju miris. Šodien man ir septiņi gadi!” Stāsts par īstu Lieldienu brīnumu
Kremlis gatavo augsni agresijai pret Igauniju: analītiķi norāda uz līdzību ar notikumiem pirms iebrukuma Ukrainā 139
Attēls, kas satricināja internetu. “Google Maps” okeāna vidū atrod Zemes “melno caurumu” 12
Lasīt citas ziņas

Nosaukti 7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu lietot uzturā otrajā vai trešajā dienā pēc pagatavošanas, jo to lietošana var izraisīt smagu saindēšanos. Pēc atkārtotas sildīšanas šis ēdiens tāpat ir zaudējis savas noderīgās īpašības, tādēļ tas organismam nesniegs nekādu labumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.