Zivis 18

Svaiga vai cepta zivs ir veselīga un garda maltīte jūras velšu cienītājiem, taču ar to ir jāuzmanās, jo arī zivs bojājas salīdzinoši ātri un vecas zivs lietošana uzturā var radīt patiesi nepatīkamas sajūtas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Interesanti, ka tieši ar zivīm cilvēki saindējas visbiežāk. Saindēšanās visbiežāk izpaužas kā nātrene, sāpes vēderā un vemšana. Reizēm var būt jutīgums ap muti, sausa mēle un lūpas.

Jāatceras, ka svaigām zivīm un citiem jūras produktiem ir tiešām īss uzglabāšanas termiņš. Svaigām zivīm un vēžveidīgajiem tas ir vien 1-2 dienas. Ja nepieciešams zivi uzglabāt ilgāk, drošāk būs to sasaldēt, tādējādi uzglabāšanas laiku var pagarināt līdz pat gadam.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.