Foto. Scanpix/Karina Rymarchuk

Rieksti un sēklas 0

Rieksti, piemēram, valrieksti, mandeles, lazdu rieksti, kā arī sēklas, piemēram, čia sēklas un linsēklas, ir bagātas ar veselīgajiem taukiem, šķiedrvielām un minerālvielām. Šie produkti palīdz uzlabot holesterīna līmeni, samazināt iekaisumu un veicina asinsriti. Regulāra riekstu un sēklu lietošana var samazināt sirds slimību risku, uzlabot asinsvadu veselību un palīdzēt uzturēt veselīgu svaru. Pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kas regulāri ēd riekstus un sēklas, ir mazāks risks saslimt ar sirds slimībām.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.