7 noderīgi padomi, kā bagātināt garšu ar citrusaugļiem 0

Gatavojot saldēdienus vai cepot kādu našķi, garšas bagātināšanai bieži pievienojam citrusaugļu miziņu vai sulu. Ērtībai var noderēt daži padomi.

Reklāma
Reklāma

 

Veselam
“Dīvaini! Mums tikko zvanīja Andreja ārste un teica, lai braucam pakaļ.” Slimnīcā miris vīrietis, tuvinieki dusmojas uz ārstiem
Kokteilis
Vērsis – Itālija, Strēlnieks – Austrālija. Kura valsts ir kā radīta katras zodiaka zīmes pārstāvim
Kokteilis
FOTO. Greznība bez robežām! Melānijas Trampas izsmalcinātākie tērpi, kuru cenas liks aizrauties elpai! 5
Lasīt citas ziņas

• Ja apelsīnu brīdi patur siltā ūdenī, to vieglāk nomizot.

• Lai citronam izdalītos vairāk sulas, rīkojas šādi: augli rūpīgi nomazgā, nosusina un paripina pa galdu šurp turp, stingri piespiežot ar plaukstu.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Ja vajadzīgi tikai daži pilieni sulas, citronā iedur ar dakšiņu vai zobu bakstāmo un izspiež nepieciešamo daudzumu. Augli vēl var uzglabāt.

• Iegrieztu citronu var ilgāk uzglabāt, ja to ar griezuma vietu liek uz šķīvja ar dažiem pilieniem etiķa.

• Griežot citrusaugļu miziņas mazos gabaliņos, nazi pa laikam iegremdē miltos.

• Ja sagrieztas citrusaugļu miziņas pirms lietošanas piesūcina ar liķieri, tās kļūst vēl aromātiskākas.

• Plāni nomizotas citrusaugļu miziņas sīki sagriež, pārkaisa ar cukuru un uzglabā slēgtā traukā. Miziņas un aromatizēto cukuru var izmantot saldēdiena gatavošanai.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.