
Zemesriekstu gardums 1
Sastāvdaļas
30 g sviesta
30 g tumšās šokolādes
1 ola
1 ēdamkarote brūnā cukura
1,5 tējkarote zemesriekstu sviesta
1,5 tējkarotes vaniļas cukura
5 ēdamkarotes kviešu miltu
0,5 tējkarotes cepamā pulvera
Pildījumam un dekorēšanai
• 1 tējkarote zemesriekstu sviesta
• 1 tējkarote šokolādes
Pagatavošana
Krūzītē izkausē sviestu un šokolādi, liekot mikroviļņu krāsnī uz 30-40 sekundēm (800 vati).
Sakuļ maisījumu, līdz iegūta viendabīga masa, pēc tam nedaudz atdzesē.
Sakuļ zemesriekstu sviestu, olu, cukuru, vaniļas cukuru, miltus un cepamo pulveri.
Gatavo mikroviļņu krāsnī 50 sekundes (800 vati).
Pildījumam karsē sviestu un šokolādi 40 sekundes.
Dekorē ar šokolādes pilieniem. Ļauj atdzist minūti pirms ēšanas.