
Dzērvenes baltajā šokolādē 1
Sastāvdaļas
• 15 g viegli sālīta sviesta
• 1,5 ēdamkarotes brūnā cukura
• 0,5 tējkarotes vaniļas cukura
• 1 olas dzeltenums
• 4 ēdamkarotes kviešu miltu
• 1 ēdamkarote kaltētu dzērveņu
• 2 kubiņi baltās šokolādes.
Pagatavošana
Krūzītē izkausē sviestu, 20 sekundes, 800 vati.
Saberž brūno cukuru ar vaniļu, pievieno olas dzeltenumu, miltus, pusi dzērveņu un pusi porcijas baltās šokolādes, kas sarīvēta uz rīves.
Pievieno atlikušās dzērvenes un balto šokolādi, pārkaisot maisījumam.
Gatavo mikroviļņu krāsnī vienu minūti (800 vati).