Ābolu šarlotīte ar kanēli 1

Sastāvdaļas
• ½ ābola notīra un sagriež kubiņos
• 1 tējkarote citrona sulas
• 1 tējkarote vaniļas cukura
• 1 šķipsniņa malta kanēļa
• 1 ēdamkarote ūdens

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Drumstalām:
• 15 g viegli sālīta sviesta
• 1 ēdamkarote auzu pārslu
• 2 ēdamkarote cukurniedru cukura
• 2 sasmalcinātas mandeles

Pagatavošana
Sajauc atdzesētu sviestu, auzu pārslas, miltus, cukuru un mandeles.

CITI ŠOBRĪD LASA

Krūzītē sajauc ābolu, citrona sulu, vaniļas cukuru, kanēli un ūdeni.

Cep mikroviļņu krāsnī trīs minūtes (800 vati).

Virsū uzkaisa drumstalas un atkal liek mikroviļņu krāsnī uz 2,5 minūtēm (800 vati).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.