Ābolu šarlotīte ar kanēli 1
Sastāvdaļas
• ½ ābola notīra un sagriež kubiņos
• 1 tējkarote citrona sulas
• 1 tējkarote vaniļas cukura
• 1 šķipsniņa malta kanēļa
• 1 ēdamkarote ūdens
Drumstalām:
• 15 g viegli sālīta sviesta
• 1 ēdamkarote auzu pārslu
• 2 ēdamkarote cukurniedru cukura
• 2 sasmalcinātas mandeles
Pagatavošana
Sajauc atdzesētu sviestu, auzu pārslas, miltus, cukuru un mandeles.
Krūzītē sajauc ābolu, citrona sulu, vaniļas cukuru, kanēli un ūdeni.
Cep mikroviļņu krāsnī trīs minūtes (800 vati).
Virsū uzkaisa drumstalas un atkal liek mikroviļņu krāsnī uz 2,5 minūtēm (800 vati).