1.Auzu cepumi ar cieto sieru 0

Sastāvdaļas –
500 g “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmo auzu pārslu
300 g miltu
5 g cepamā pulvera
125 g cietā siera (Parmesan vai cits)
sāls – pēc garšas
25 ml olīveļļas
300 g sviesta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, veido vajadzīgo formu un un cep krāsnī 180 grādu karstumā apm. 15 min vai kamēr cepumi gatavi.

2.Saldie auzu pārslu cepumi
Sastāvdaļas –
2 glāzes “Dobeles dzirnavnieka” pilngraudu auzu pārslu
1 glāze cukura
1 glāze miltu
1 glāze sviesta
2 olas
sāls
40 g smalki sagrieztas baltās šokolādes
pēc izvēles – kaltētas dzērvenes, rieksti, sukādes

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, veido vajadzīgo formu un un cep krāsnī 180 grādu karstumā apm. 15 min vai kamēr cepumi gatavi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.