1.Auzu cepumi ar cieto sieru 0
500 g “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmo auzu pārslu
300 g miltu
5 g cepamā pulvera
125 g cietā siera (Parmesan vai cits)
sāls – pēc garšas
25 ml olīveļļas
300 g sviesta.
Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, veido vajadzīgo formu un un cep krāsnī 180 grādu karstumā apm. 15 min vai kamēr cepumi gatavi.
2.Saldie auzu pārslu cepumi
Sastāvdaļas –
2 glāzes “Dobeles dzirnavnieka” pilngraudu auzu pārslu
1 glāze cukura
1 glāze miltu
1 glāze sviesta
2 olas
sāls
40 g smalki sagrieztas baltās šokolādes
pēc izvēles – kaltētas dzērvenes, rieksti, sukādes
Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, veido vajadzīgo formu un un cep krāsnī 180 grādu karstumā apm. 15 min vai kamēr cepumi gatavi.