Foto: SHUTTERSTOCK

7. Cepti ēdieni 0

Cepti ēdieni bieži satur daudz tauku, kas var būt grūti sagremojami un izraisīt gremošanas problēmas, piemēram, vēdera uzpūšanos un caureju. Daudzi cepti ēdieni satur trans-taukus, kas var negatīvi ietekmēt zarnu mikrofloru un veicināt iekaisumu. Cepšanas procesā var veidoties akrilamīds, ķīmiska viela, kas ir saistīta ar veselības riskiem, tostarp zarnu veselības problēmām. Cepti ēdieni var negatīvi ietekmēt zarnu mikrofloru, kas ir svarīga gremošanas un imūnsistēmas veselībai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 lietas, no kurām jāatbrīvojas līdz Jaunajam gadam
“Es tevi gaidu! Kur tu esi?” Miljardieris ierodas uz divkauju pie veikala “Lidl”, uz kuru viņu izsaucis nepamierināts klients
Krievijas militārajās bāzēs pie robežām ar Baltijas valstīm un Poliju notiek aktīva rosība. Ko satelītattēlos pamanījuši igauņi?
Lasīt citas ziņas

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.