Foto: Shutterstock

6. Gaļas atkausēšana uz galda 0

Atkausēt gaļu istabas temperatūrā ir nopietna kļūda. Baktērijas var vairoties ļoti ātri, padarot neapstrādātu gaļu par īstu slimību perēkli.

Reklāma
Reklāma
Katastrofa ir neizbēgama? CIP vairāk nekā 50 gadus turējusi slepenībā grāmatu, kurā aprakstīts iespējamais pasaules gala scenārijs
Kokteilis
FOTO. Kā izskatās uzņēmēja Gavrilova 1,9 miljonus vērtā villa jūras krastā, ko “atņēmusi” banka?
Kokteilis
“Visreālākais šķiet otrais scenārijs!” Mākslīgais intelekts prognozē, vai Tramps var izbeigt karu Ukrainā šogad
Lasīt citas ziņas

Tā vietā ielieciet to ledusskapī vai, ja steidzaties, izmantojiet mikroviļņu krāsni.

Saskaņā ar pārtikas drošības vadlīnijām pārtiku nevajadzētu uzglabāt tā sauktajā temperatūras riska zonā starp 4 un 60 °C, kur baktērijas var vairoties īpaši ātri.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.