
Foto: Shutterstock
Var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai: 7 bīstamas kļūdas, ko pieļaujam virtuvē, gatavojot ēdienu 11
Rūpīgi mazgājot rokas un ievērojot pārtikas higiēnas noteikumus, iespējams būtiski samazināt risku saslimt ar pārtikas izraisītām infekcijām. Šāda veida saslimšanas lielākoties ir novēršamas, ja tiek ievērotas pareizas pārtikas apstrādes un higiēnas vadlīnijas.
Reklāma
Reklāma
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
“Vai tiešām šis izskatās pēc 12 eiro vērta ēdiena?” Kliente sašutusi par maltīti, ko saņēmusi no Rīgas restorāna
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
Lūk, septiņas visbiežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kas gardu maltīti var pārvērst nopietnā veselības apdraudējumā.
Tas nav tikai estētikas dēļ! Kāpēc desas šķēlītes tiek grieztas pa diagonāli, nevis taisni?
Eksperti skaidro, vai lauru lapas patiešām uzlabo ēdiena garšu, un kā tās pareizi izvēlēties un izmantot
Šos 5 pārtikas produktus tu noteikti uzglabā nepareizi – izlabo to tūlīt, lai ietaupītu savu naudu