Foto – Shutterstock.com

“Kāda bija lielākā neveiksme karjerā?” 0

Atbilde:

Godīgi pastāsti par savu neveiksmi. Galvenais ir tas, ka stāsta beigās analizēsi kļūdu: kāpēc tas ir noticis, kurš ir vainīgs, kā to varēja novērst, un, pats svarīgākais, kādi pasākumi ir veikti, lai novērstu sekas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Nedrīkst: strauji un kategoriski paziņot “Neesmu pieļāvis nevienu kļūdu darbā.” Pat ja tā ir taisnība, pastāsti gadījumu par to, kā kaut ko izdarīji pieņemamā līmenī, un tad saprati, ka varēji izdarīt daudz labāk. Tas parādīs, ka spēj palūkoties uz sevi kritiski.

Ar piesardzību: runā par patiešām nopietnām kļūdām, pat ja tās izlaboji un pat uzlaboji situāciju. Stāsts par kļūdām kādā uzņēmumā var graut tā reputāciju un uzskatīts par tenkām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atceries: kļūdas un neveiksmes gadās visiem, ieskaitot tevi un darba devēja pārstāvi, tāpēc tiek uztvertas ar izpratni. Pēc laiciņa par tām jau var atcerēties ar humoru. Ja pieminēsi tās kā joku, tas var atvieglot darba intervijas saspringto un nopietno atmosfēru.

Avots: pro.rabota.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.