Mājās gatavota “Bounty” konfekte ar šokolādi un kokosriekstiem. Debešķīgs gardums! 1
Pagatavošana
1. Uz lēnas uguns izkausē sviestu, iemaisa cukuru un saldo krējumu, izkausē un noņem no uguns. Pievieno kokosriekstu skaidiņas un kārtīgi samaisa.
2. Liek ledusskapī uz 1 stundu.
3. Atdzesēto masu viegli sagriezt vajadzīgās formas gabaliņos, liek atpakaļ ledusskapī.
4. Glazūrai ūdens peldē izkausē šokolādi. Pievieno pāris pilienus augu eļļas, lai šokolādes masa nav pārāk bieza.
5. Izņem no ledusskapja vienu batoniņu, uzdur uz iesmiņa vai zobubirstes kātiņa un iemērc kausētajā šokolādē. Liek uz šķīvja, ļauj atdzist. To pašu atkārto ar pārējiem batoniņiem.
5. Rotā pēc vēlēšanās ar balto vai tumšo šokolādi, veidojot smalkus ornamentus. Glabā ledusskapī.
Sastāvdaļas
200 ml saldā krējuma (20%)
200 g kokosriekstu skaidiņu
300 g piena šokolādes
80 g cukura
50 g saldkrējuma sviesta.