
Svarīgākajos brīžos, nomazgā rokas 0
Foto – Shuttestock.com
Nav jāaizraujas ar pārlieku biežu roku mazgāšanu. Tomēr tu vari par 15%-50% samazināt saslimšanas risku, ja vienmēr atcerēsies nomazgāt rokas pirms ēšanas, ēdiena pagatavošanas, tualetes izmantošanas un pēc šķaudīšanas vai klepošanas. Rokas jāmazgā, izmantojot ziepes un ūdeni, ja iespējams, vari izmantot arī roku dezinfekcijas līdzekļus. Izvēlies tādu līdzekli, kas satur vismaz 60% alkohola.
Reklāma
Reklāma
Vai ēst vīnogu kauliņus? Atbild uztura speciāliste
Gripai – nē! Kā no tās izvairīties
Trīs ingvera tējas uzmundrinājumam. Kas vērtīgs ingverā?
Degunam šķība starpsiena: kā to konstatēt un mainīt?
Vai ābolu var ēst visu, līdz pat kātiņam? Skaidro ārsti
Pētījums: valrieksti palīdz sirds veselībai
Krējums šķērsgriezumā. Kā atpazīt, vai tas ir kvalitatīvs
Ģimene, kurā pārvietojas ar skrejriteņiem. Kādi tam ir ieguvumi?