Foto: Shutterstock

Saņemt komplimentus 25

Vīrieši saka: “Mana draudzene mani pastāvīgi slavē. Viņa apbrīno manu ķermeni, kad atgriežos no sporta zāles; ja darbā notiek kaut kas labs, tad mājās mani gaida šampanietis. Es jūtos kā karalis. Daudzas sievietes nesaprot, cik vīrieši ir nedroši un cik ļoti vēlamas sievietes apliecinājumu.”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Sievietēm agrāk tika mācīts, ka komplimenti ir jāgaida no vīriešiem. Sievietes māca apbrīnot vīriešus galvenokārt viņu darba vai finansiālo sasniegumu dēļ.

Kad sieviete sociālajos tīklos ievieto fotoattēlu, sekotāji nekavējoties reaģē, lai pastāstītu, cik lieliski sievietes izskatās, bet ar vīriešiem tā nenotiek. Viņa partnere bieži vien ir vienīgais komplimentu avots. Tāpēc vīrietim ir jāpasaka, cik viņš ir lielisks tēvs, cik ļoti jūs novērtējat viņa padomu un cik viņš ir laipns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Centieties izteikt savam partnerim vismaz vienu komplimentu dienā: neseksuālu (liels paldies par sniegto palīdzību) un seksuālu (es zvēru, ka tu sniedz vislabāko orālo seksu pasaulē) kombināciju!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.