
Valda Semjonova foto
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai” 0
Biezpiena masai visas sastāvdaļas sablendē ar rokas blenderi.
Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu
24
Izveltnē smilšu mīklas apli (nedaudz lielāku par veidni), liek veidnē un pamatni apcep +190 °C aptuveni 8–10 minūtes tā, lai ir zeltaina. Lej uz pamatnes biezpiena–siera masu, uzkaisa dažādas ogas un cep +100…+110 °C temperatūrā aptuveni 1 stundu un 15 minūtes.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša!
Citronu kūka
Kēkss ar rozīnēm. Gardums brokastīm vai kafijas pauzei
Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām
Neredzēta recepte! Mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Sāļā torte “Vidzemes karaliskais miers”. Konkursa recepte
Rīsu torte ar zemenēm