Kūstošā šokolādes torte 0
Kā gatavot:
Lielā traukā liek banānus un avokado, no tiem izveido biezeņveidīgu masu. Pievieno medu (vai agavi), vaniļas ekstraktu, kokosriekstu eļļu, samaisa. Samaisat mandeļu pienu ar etiķi un ļaujt divas minūtes pastāvēt. Pēc tam pielejt pārējai masai un saputo. Pievieno cepamo pulveri, atkal enerģiski pārmaisa. Pārkaisa ar kakao pulveri, sāli un miltiem, un samaisa ar atlikušajām sastāvdaļām.
Pagaršo mīklu – iespējams, ja vēlas, pievieno vēl medu.
Pārlej masu ietaukotā, ar miltiem apkaisītā formā. Cep 180 grādos cepeškrāsnī 45-50 minūtes. Ļauj tortei atdzist.
Avots: Gazeta.ru