Foto. pexels.com/Eduardo Krajan

Piedevas ne tikai skaistumam 0

“Piedevas ir vajadzīgas ne tikai tāpēc, lai ēdiens izskatītos labi”. Nelsons Serrano-Bahri iesaka pievienot kraukšķīgus sīpolus, lai iegūtu papildu tekstūru, vai bekona gabaliņus. Dārzeņus arī var pievienot sviestmaizei. Sagriezts avokado ir gluds un krēmīgs, rukola dod nedaudz rūgtuma. Serrano-Bahri iesaka arī marinētus dārzeņus, sakot, ka tie “dod garšīgu piegaršu”. Ja jums garšo marinēti gurķi, nav iemesla, kāpēc jūs nevarat tos uzlikt olmaizītei dažās šķēlēs virs olas.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.