Foto. pexels.com/Eduardo Krajan

Siers papildinās garšu 0

“Siers olu sviestmaizi padarīs ļoti garšīgu”. Pavārs iesaka aso Čedaru, jo tā garša labi kontrastē ar olas dzeltenuma bagātību, taču viņš atzinīgi vērtē arī jau tā reibinošo brī.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Meļu un viltnieku reitings pēc zodiaka zīmes. Pēdējo vietu ieņem Strēlnieks, bet kurš ir pirmajā? 10
Ir vairāki iemesli, kāpēc Krievija nevēlējās, lai Rietumi to uzzina: okupanti, iespējams, piedzīvojuši līdz šim lielāko apkaunojumu 47
Saūda Arābijas prinči gatavojas dot sāpīgu triecienu Putinam. Vai Kremlim pietiks naudas, lai turpinātu karu? 156
Lasīt citas ziņas

Lai iegūtu vairāk amerikānisku olmaizes garšu, tad var izvēlēties Monterey Jack vai meksikāņu sierus, kas labi kūst. Viņš iesaka arī Šveices sieru, gruyere, provolone, mocarellu un gouda. Bet feta vai parmezāns piešķirs olu sviestmaizei “varenību”, teikts rakstā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.