Foto. pexels.com/Eduardo Krajan

Gaļa – papildu olbaltumvielas 2

Turklāt Nelsons Serrano-Bahri iesaka “stiprināt sviestmaizi ar papildu olbaltumvielām”. Tā vietā, lai pievienotu trīskāršu olu porciju, var pievienot kādu gaļu – kraukšķīgu prošuto vai “bekona ievārījumu” sāļai un pikanta garšai; bekona strēmeli vai desas šķēlīti vai pat lauku šķiņķi.

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Piemērota ir arī grilēta vistas krūtiņa, kūpināts lasis, bet veģetārieši olu sviestmaizes var papildināt ar augu izcelsmes gaļas aizstājējiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.