Foto. pexels.com/Eduardo Krajan

Gaļa – papildu olbaltumvielas 3

Turklāt Nelsons Serrano-Bahri iesaka “stiprināt sviestmaizi ar papildu olbaltumvielām”. Tā vietā, lai pievienotu trīskāršu olu porciju, var pievienot kādu gaļu – kraukšķīgu prošuto vai “bekona ievārījumu” sāļai un pikanta garšai; bekona strēmeli vai desas šķēlīti vai pat lauku šķiņķi.

Piemērota ir arī grilēta vistas krūtiņa, kūpināts lasis, bet veģetārieši olu sviestmaizes var papildināt ar augu izcelsmes gaļas aizstājējiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.