Foto. pexels.com/Eduardo Krajan

Gaļa – papildu olbaltumvielas 0

Turklāt Nelsons Serrano-Bahri iesaka “stiprināt sviestmaizi ar papildu olbaltumvielām”. Tā vietā, lai pievienotu trīskāršu olu porciju, var pievienot kādu gaļu – kraukšķīgu prošuto vai “bekona ievārījumu” sāļai un pikanta garšai; bekona strēmeli vai desas šķēlīti vai pat lauku šķiņķi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Meļu un viltnieku reitings pēc zodiaka zīmes. Pēdējo vietu ieņem Strēlnieks, bet kurš ir pirmajā? 10
Ir vairāki iemesli, kāpēc Krievija nevēlējās, lai Rietumi to uzzina: okupanti, iespējams, piedzīvojuši līdz šim lielāko apkaunojumu 47
Saūda Arābijas prinči gatavojas dot sāpīgu triecienu Putinam. Vai Kremlim pietiks naudas, lai turpinātu karu? 156
Lasīt citas ziņas

Piemērota ir arī grilēta vistas krūtiņa, kūpināts lasis, bet veģetārieši olu sviestmaizes var papildināt ar augu izcelsmes gaļas aizstājējiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.