LETA

Ko iesākt? 29

Interesanti, ka pētnieki arī noskaidroja, ka minēto produktu efektu var vājināt, pievienojot produktiem Omega-3 taukskābes, kas savukārt novērš atmiņas zudumu. Eksperti iesaka censties samazināt minēto 5 produktu patēriņu, bet paralēli vairāk iekļaut ēdienkartē produktus, kas bagāti ar Omega-3 taukskābēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Der arī atcerēties, kas tad ir ļoti apstrādāti pārtikas produkti… Tie bieži satur ievērojami vairāk sastāvdaļu, daļa no kurām ir liekas. Šos produktus var ēst uzsildītus vai uzreiz. Produktos ir dažādas piedevas, aromatizētāji, krāsvielas un konservanti, kas ietekmē mūsu veselību un var pat veidot kancerogēnas vielas.

Parasti, ja tomēr stipri gribas, ļoti apstrādāti pārtikas produkti ir jālieto nelielos daudzumos. To uzturvielu blīvums parasti ir ļoti zems, savukārt kaloriju saturs bieži ir ļoti augsts. Ir arī daudz tauku, ogļhidrātu, sāls un cukura.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.