Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Pexel

Kas būs ēkas apsaimniekotāji? 5

Mājas apsaimniekotāji jeb cilvēki, kas rūpēsies ne vien par to, lai tavu māju vide būtu sakopta un komfortabla, bet arī sniegs “pirmo palīdzību” ēkas bojājumu gadījumā, ir svarīgs kritērijs, pēc kā izvēlēties dzīvojamo vidi. Tāpat arī ēkas apsaimniekotāji ir tie, kuri risina koplietojamo zonu un teritoriju lietošanas jautājumus, tādēļ ir svarīgi zināt, ar ko rēķināties. Uzzinot, ko projekta attīstītājs paredzējis kā nama apsaimniekotājus, sniegs ieskatu gan par paša attīstītāja kvalitātes standartiem, gan arī dos iespēju detalizētāk izpētīt, cik daudz un kādi ir citi apsaimniekotāja projekti, kādas ir publiski pieejamās atsauksmes vai sūdzības, kā arī gūt kopējo iespaidu par to, kāda būtu sadzīve un ikdiena noskatītajā projektā.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Viedoklis
Krista Draveniece: Igors ar perforatoru mēnesī nopelna divreiz vairāk nekā Rīgas mērs. Uz kuras planētas mēs dzīvojam? 258
Lasīt citas ziņas

Padoms: Atvērto durvju dienā nereti ir iespēja satikt arī apsaimniekotāju pārstāvi, tādēļ izmanto iespēju un uzdod visus interesējošos jautājumus atbildīgajai personai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.