Gaļa 6

Mīts. Lielākie mīti saistās ar divām pārliecībām. Pirmā – gaļa sniedz enerģiju, spēku, izturību, tāpēc tā ir jāēd katrā maltītē. Otra – cilvēks nav plēsējs un organisms var veselīgi funkcionēt arī bez gaļas.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Patiesība. Gaļas lietošanu vajadzētu samazināt līdz divām trim reizēm nedēļā.

Un atkal – svarīga ir kvalitāte, kas saistīta ar putnu un lopu labturību un ar gaļas apstrādes procesu. Mājas lopi un industriāli audzēti lopi saņem radikāli atšķirīgu barību – nav vairākas reizes jāmin, kuru lopu gaļa ir veselīgāka. Vēl labāk, ja dzīvnieki ēd nekultivētus augu valsts produktus, tāpēc kardiologi iesaka izvēlēties medījumu – tajā ir mazāk tauku un holesterīna, tā satur daudz dzelzs un nepiesātinātās taukskābes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kategoriski aizliegts ēst rūpnieciski ražotus gaļas produktus: desas, šķiņķus, konservus, kas bagātināti ar sāli, apšaubāmas kvalitātes taukiem, konservantiem, krāsvielām.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.