Matrači 12

Labs miegs ir ļoti atkarīgs no matrača kvalitātes. Jo labāk naktī izgulēsieties, jo enerģiskāki nākamajā dienā jutīsieties.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Lasīt citas ziņas

Veikalu plauktos redzams, ka matraču cenas ir patiešām plašā diapazonā – lētākie porolona eksemplāri nopērkami vien burtiski par pārdesmit eiro, taču, izvēloties šādu variantu, ātri vien sapratīsiet, ka no rīta ir stīva mugura, jūtaties neizgulējušies. Ja gados jauniem cilvēkiem tas varbūt vēl nav tik būtiski, tad, kļūstot vecākiem, labs miegs kļūst par arvien lielāku bagātību.

Matračus lielākoties jau veikalā var pārbaudīt, pataustot ar roku, iespējams, uz tiem apguļoties, kā arī par to kvalitāti liecina marķējums uz produkta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Matrači ir viena no vietām, kur vairojas putekļu ērcītes, kas izraisa alerģijas. Pievērsiet uzmanību, vai izvēlētais matracis būs vieglo kopjams un/vai antialerģisks.

Gudrāk ir izvēlēties ortopēdiskus matračus, kas pielāgojas ķermeņa formai. Ir vērts samaksāt vairāk, bet iegūt labu matraci, kas kalpos pat vairākus gadu desmitus.

Ja finanšu resursi ir ierobežoti, labāk nogaidīt, līdz matračiem ir kāda izpārdošana, nekā iegādāties lētākos un zemas kvalitātes matračus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.