Foto: Unsplash

Vienas kāzas vai vairākas? 5

Uz pirmo acu uzmetienu jautājums izskatās diezgan dīvaini. Bet padomājiet par to, kuru no ciemiņiem jūs un jūsu līgavainis gribētu uzaicināt, domās sastādiet sarakstu. Visi viesi sadalīsies tieši divās daļās – radinieki un draugi. Ne vienmēr savākt visus viesus pie viena galda ir pareizi, īpaši ja plānojat savākt cilvēkus ar dažādām vērtībām un interesēm.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Lasīt citas ziņas

Piemēram, jūs varat sarīkot nelielas tradicionālas svinības ar mīļajiem un tuvākajiem radiniekiem, bet vēlāk sarīkot svētkus draugiem. Te jau jums ļauts dot vaļu un brīvību savām fantāzijām – sarīkot baikeru kāzas vai hipiju stila ballīti. Šajā gadījumā jums nenāksies lauzt galvu kā izvairīties no pārpratumiem un iepatikties visiem ielūgtajiem. Klasiskas svinības – ģimenei, bet viss, uz ko spējīga jūsu fantāzija – draugiem.

Kāzas ir viens no nedaudzajiem pasākumiem, kur tradīcijām atvēlēta svarīga loma. Kaut gan tradīcijām nevajadzētu apgrūtināt vai izraisīt nepatiku, tādēļ no visu kāzu tradīciju daudzveidības, vajag apstādināt savu izvēli līdz tām, kas viennozīmīgi patīk jums un jūsu izredzētajam. Nepieciešamības gadījumā var atkāpties no ierastajiem šabloniem, kas zaudējuši savu aktualitāti tieši jūsu pārim.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.