Jo asāks ēdiens, jo zemāks alkohola saturs 2

Kombinējot desertu un vīnu ir vēlams ievērot svarīgu noteikumu – desertvīnam ir jābūt nedaudz saldākam par pašu desertu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Lasīt citas ziņas

Noslēgumā vēl daži vīnziņa ieteiktie knifiņi. “Jo asāks ēdiens, jo vīnam vajadzētu būt ar zemāku alkohola saturu. Tikmēr treknākai maltītei ieteicams pieskaņot vīnu ar augstāku skābuma līmeni,” piebilda Komars. Viņš piebilst, ka piemeklēt vīnu, kas papildinās un izcels ēdiena nianses, ir māksla, ko var apgūt gan eksperimentējot, gan arī izzinot vīna darīšanas vēsturi, dažādus pasaules vīna darīšanas reģionus un to tradīcijas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.