Steikam piemērotais vīns atkarīgs no gaļas izcepšanas pakāpes 2

Ja vēlaties asiņaini ceptu gaļu, tad jāizvēlas Eiropā ražots pilnmiesīgs sarkanvīns. Piemēram, no Bordo un Toskānas reģiona vai arī pasaulslavenā vīndara Pītera Sisseka veidotais Spānijas reģiona “Ribera del Duero” sarkanvīns PSI no mūsu jaunās vīnu kartes, kuram piemīt bagātīgs tumšo ogu, grilētas gaļas un dūmu aromāts.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Savukārt labi jeb “well-done” gaļas cienītājiem ieteicami Jaunās pasaules vīni, kuri ir “augļaināki”. Someljē rekomendē izcilu un retu Austrālijas sarkanvīnu “Penfolds St.Henri Shiraz Australia” (2006), kura aromāts atgādina upeņu, kazeņu un tumšās šokolādes apvienojumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.