Olas 16
Tas ir nepatīkami, jo olas ir viens no brokastu pamatiem. Diemžēl bufetēm vārītās olas mēdz būt zemas kvalitātes. Daudzas viesnīcas izmanto olu pulveri, nevis svaigas olas. Tas ir lētāks veids, kā pagatavot lielu daudzumu olu kulteņa, lai vienlaikus pabarotu daudz viesu.
Olu pulveris nav tas pats, kas svaigas olas. Tam mēdz būt dīvaina tekstūra, garša un pat krāsa.
Vēl viena problēma ar olām ir, ka tās nereti tiek pagatavotas iepriekš. Tas nozīmē, ka tās var pārāk ilgi brokastīm tikt glabātas temperatūrā, kas nav piemērota ilgstošai uzglabāšanai.
Saskaņā ar eksperta teikto, olas jāpasniedz tūlīt pēc vārīšanas, lai izvairītos no slimībām. Baudot brokastis bufetā, parasti cilvēkiem nav ne jausmas, cik ilgi olas jau ir gaidījušas pasniegšanu. Drošāks risinājums ir, ja brokastis tiek pagatavotas klientu acupriekšā, tā tapusi omlete būs droša izvēle.