Olas 15

Tas ir nepatīkami, jo olas ir viens no brokastu pamatiem. Diemžēl bufetēm vārītās olas mēdz būt zemas kvalitātes. Daudzas viesnīcas izmanto olu pulveri, nevis svaigas olas. Tas ir lētāks veids, kā pagatavot lielu daudzumu olu kulteņa, lai vienlaikus pabarotu daudz viesu.

Reklāma
Reklāma
“Lidmašīna uz skrejceļa, uzņēmusi ātrumu un tūlīt jau celsies augšā, bet pilots strauji uzdod pa bremzēm…” pasažieri neizpratnē par situāciju Rīgas lidostā 121
Veselam
11 produkti, kas daudziem šķiet nevēlami, taču patiesībā ir vērtīgi mūsu veselībai… To vidū arī makaroni un kartupeļi 17
Veselam
Zinātnieki uzskata, ka šis ir veselīgākais ēdiens pasaulē. Vai zini, par ko ir runa?
Lasīt citas ziņas

Olu pulveris nav tas pats, kas svaigas olas. Tam mēdz būt dīvaina tekstūra, garša un pat krāsa.

Vēl viena problēma ar olām ir, ka tās nereti tiek pagatavotas iepriekš. Tas nozīmē, ka tās var pārāk ilgi brokastīm tikt glabātas temperatūrā, kas nav piemērota ilgstošai uzglabāšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saskaņā ar eksperta teikto, olas jāpasniedz tūlīt pēc vārīšanas, lai izvairītos no slimībām. Baudot brokastis bufetā, parasti cilvēkiem nav ne jausmas, cik ilgi olas jau ir gaidījušas pasniegšanu. Drošāks risinājums ir, ja brokastis tiek pagatavotas klientu acupriekšā, tā tapusi omlete būs droša izvēle.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.