5 ēdieni, kurus nekad nevajadzētu ēst bufetes tipa brokastīs ceļojuma laikā – to vidū ir arī olas 16
Šobrīd daudzi bauda atvaļinājumu sezonu, tostarp dodas ārpus mājām uz tuvākām vai tālākām vietām, lai gūtu neikdienišķus iespaidus un atpūstos. Likumsakarīgi, ka šādi ceļojumi ietver arī maltītes ārpus mājām.
Lielākoties brokastis viesnīcās ir uzmanības vērtas – plaša izvēle, kurā katrs ģimenes loceklis atradīs kaut ko savai gaumei. Taču vēlams iegaumēt vairākus produktus, ko šādās brokastīs tomēr nevajadzētu baudīt, lai pasargātos no riskiem.
PJ O’neal ir viens no Ņujorkas mūsdienīgākajiem pārtikas ekspertiem, rakstniekiem un veselīga dzīvesveida aizstāvjiem. Vairāk nekā 5 gadus viņš ir strādājis pie īpašas pārtikas programmas izstrādes un mācību programmas izveides par šo tēmu. Viņš ir apkopojis informāciju par 5 produktiem, ko neiesaka baudīt bufetes tipa brokastīs ceļojuma laikā.
Viņš norāda, ka brokastis var pāvērsties par murgu, ja baudām tajās visu, ko vien sakārojas. Viņš rosina neēst turpinājumā minētos produktus, jo pastāv augsts risks saslimt un tādējādi sabojāt atvaļinājumu.