Krūze ar visādiem mēriem: kuru pirkt? 0
Pērkot mērkrūzi, īpaša uzmanību jāpievērš tās iedaļām. Ideāli, ja ir skalas gan šķidruma (ml), gan svara (g), gan beramo produktu – miltu, cukura (cup un g) mērīšanai. Daudzām mērkrūzēm atzīmētas cup jeb krūžu iedaļas, kas lieti noder, gatavojot ēdienu no citu valstu virtuves, piemēram, ASV pavārgrāmatās receptēm vajadzīgo sastāvdaļu daudzums visbiežāk tiek izteikts krūzēs. Ātrākai un ērtākai produktu mērīšanai noder mazā mērkrūzīte ar atzīmētām tējkarotes, ēdamkarotes sadaļām un tā līdz 80 ml (precīzākam mēram tie sadalīti 5 ml iedaļās). Tad vairs nav jājautā, vai ar kaudzi vai bez, deserta vai lielā ēdamkarote, un var ātri nomērīt ar maksimālu precizitāti.