Foto: Shutterstock

Skorpions 5

Pretēji izplatītajam uzskatam, Skorpioni novērtē romantiku, garīgu tuvību un uzticīgas attiecības ar partneri, ja viņiem tas patiesi svarīgs. Ja viņš izvēlējies tevi, tad gatavs atdot sevi maksimāli, veltot visu mīlestību un rūpes. Un tomēr dažreiz zīmes pārstāvji nespēj savaldīt savu dabisko tieksmi pēc eksperimentiem gultā. Ja partneris nav gatavs seksā spert visdrosmīgākos soļus, tad Skorpions sākumā noturas, bet tad neizbēgami sāk krāpt savu otro pusīti.

Reklāma
Reklāma
Krievijas armija ir lielāka un spēcīgāka nekā jebkad – ar to mums nāksies rēķināties ilgu laiku, tā vērtē ASV komandieris 175
Kokteilis
Sapnī pēkšņi un strauji tu krīti bezdibenī.. Par ko brīdina šie sapņi? 18
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Runājot par to, vai Skorpions atzīsies krāpšanā, viss atkarīgs no tā, cik tu esi viņam mīļš un dārgs. Ja neesi iekarojis viņa sirdi, tad, visticamāk, nekad neatzīsies krāpšanā – ja nav tev pieķēries, tad neuzskatīs, ka nodod. Ja esi viņam nozīmīgs cilvēks, liela varbūtība, ka Skorpions atzīsies krāpšanā. Viņš nespēs izturēt domu, ka nodeva tevi un turpina to darīt ar saviem meliem.

Dažreiz Skorpionu uz krāpšanu pamudina atriebība. Neskatoties uz ārējām bruņām, viņu ļoti viegli aizskart ar jebkuru vārdu vai darbību. Skorpions nekad nerādīs savas asaras, taču esi drošs – turpmāk viņa čati sociālajos tīklos un pat viņa gulta nekad nebūs tukši. Ja Skorpiona dvēsele ir ievainota, viņš tēlaini sakot – saplēsīs pāridarītāja sirdi mazos gabaliņos. Viņu aizsardzības instinkts liek analizēt visas partnera sāpīgās vietas, uzspiest uz tām un tad vēl uzkaisīt sāli. Apvainotie Skorpioni var būt nežēlīgi un atriebīgi, viņiem svarīgi redzēt sava bijušā mīļotā ciešanas pēc šķiršanās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.