Foto: Shutterstock

Strēlnieks 5

Strēlnieks ir mainīgākā un nestabilākā Uguns zīme – azartiski, brīvību mīloši radījumi, kas nevar izturēt pat mazāko rutīnu. Viņi būtu gatavi vai katru dienu mainīt dzīvokļus, apkārtni, darbu, valsti, paradumus, uzskatus, dzīves vērtības un izskatu. Tāpēc ir grūti iedomāties, ka Strēlnieks monotoni aplido vienu un to pašu cilvēku, pēc tam noslēdz ar viņu noturīgu laulību, dzemdē bērnus un dzīvo līdz sirmam vecumam. Visticamākais iznākums ir tāds, ka Strēlnieks izvēlēsies stabilu un “nekaitīgu” partneri, ar kuru veidos ģimeni, bet viņam būs arī savi „kreisie soļi” un aizraušanās. Ja viņu pieķers, nožēlos grēkus un atvainosies par savu uzvedību – bet vai viņš to darīs atkal, ir retorisks jautājums. Vienīgā iespēja, kurā Strēlnieks tevi nekrāps, ir tad, ja būsi vēl neparedzamāks cilvēks par viņu pašu.

Reklāma
Reklāma
Krievijas armija ir lielāka un spēcīgāka nekā jebkad – ar to mums nāksies rēķināties ilgu laiku, tā vērtē ASV komandieris 175
Kokteilis
Sapnī pēkšņi un strauji tu krīti bezdibenī.. Par ko brīdina šie sapņi? 18
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Reizēm tieksme pēc brīvības neatstāj daudz vietas ilgtermiņa attiecībām. Attiecību sākumā mēdz solīt vairāk, nekā spēj sniegt, jo Strēlniekiem patīk attiecību medusmēneša fāze. Bet brīdī, kad tas sāk kļūt patiesi un nopietni un jūt, ka attiecības apgriež spārnus, viņi atkal vēlas būt brīvi.

Viņi vienmēr izvirzīs savas vajadzības un vēlmes augstāk par citiem. Pēc tam, kad salauzīs tavu sirdi, pat nesapratīs, kāpēc tev tik ļoti sāp. Strēlnieki nav empātiski un nespēj paskatīties uz lietām no kāda cita skatu punkta, tāpēc viņi brīnīsies, kāpēc tu netiec tam pāri. Neskatoties uz iepriekš minēto, viņiem ļoti svarīga sava reputācija. Un dažreiz, lai tikai to uzturētu, viņi ir gatavi atteikties no īslaicīgas baudas. Ja nolemj “iet pa kreisi”, var pat to ierosināt tieši un piedāvāt iespēju satikt citus, paliekot attiecībās ar tevi – tā sauktās atvērtās attiecības.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.