Foto: Shutterstock

Dvīņi 5

Dvīņiem vajadzīgas pārmaiņas, neatkarība un brīvība. Bieži vien ir grūti saprast, kurā attiecību posmā jūs esat. Vienu brīdi tiec vai ar ziediem apbērts, bet nākamajā viņi par tevi pavisam aizmirst. Tu domāji, ka tevi patiešām saprot un šķita, ka ar viņiem var runāt par visu, bet nolasīt viņu patiesās emocijas ir grūts uzdevums!

Reklāma
Reklāma
Krievijas armija ir lielāka un spēcīgāka nekā jebkad – ar to mums nāksies rēķināties ilgu laiku, tā vērtē ASV komandieris 175
Kokteilis
Sapnī pēkšņi un strauji tu krīti bezdibenī.. Par ko brīdina šie sapņi? 18
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Lai ietaupītu laiku, viņi pat var satikties ar vairākiem partneriem vienlaikus, neuzskatot to par krāpšanu. Viņiem ir savs redzējums par lojalitāti un uzticību. Šīs zīmes vīrieši var doties laukā no mājas bez nolūka krāpt, bet tas “kaut kā” var gadīties. Ja uzzināji par krāpšanu un domā, ka esi viņu pieķēris, tad ļoti maldies. Viņš visam atradīs izskaidrojumu, un par nākamo reizi tu neko neuzzināsi! Viņi arī var bez jebkāda paskaidrojuma vienā mirklī pazust. Visticamāk, tevi kādu laiku ignorēs un pēc tam tikai oficiāli pametīs, kas paildzinās tavas sāpes, jo, kad ignorē, tu nezini, vai viss beidzies vai vēl ir cerība. No stabilitātes ne miņas, toties īsti amerikāņu kalniņi garantēti.

Dvīņi pastāvīgi meklē jaunu pieredzi, jo viņiem patīk dažādība un jauna garīga stimulācija. Viņi ir ļoti atkarīgi no iemīlēšanās sajūtas un arī mīlas ciešanām, jo viss šis process dod spēku un radošo enerģiju. Turklāt Dvīņi var kļūt neuzticīgi, jo negrib sev kaut ko aizliegt. Kad Dvīņi apzinās izdarīto, tas ne vienmēr liek justies vainīgiem – galu galā zīme ir pārliecināta, ka kļuvusi par situācijas upuri un nav gatava uzņemties atbildību. Un pēdējais iemesls krāpšanai ir tas, ka Dvīņiem riebjas vienmuļa dzīve un paredzams partneris. Tāpēc, ja vēlies izveidot noturīgas attiecības, iemācies patīkami pārsteigt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.