Foto: Shutterstock

Auns 5

Neskatoties uz to, ka Auni ir greizsirdīgi un viņiem ir grūti piedot nodevību, paši spēj paralēli partnerim satikties ar vēl kādu citu. Pirmkārt tāpēc, ka Aunam ātri kļūst garlaicīgi – no rutīnas, no saistībām, no cerībām, kas uz viņu tiek liktas. Tāpēc Aunam vajadzīgs cilvēks, kurš būs aktīvs, mainīgs, neprognozējams un neatkarīgs no attiecībām. Ar šādu partneri Auns vienmēr būs labā formā un nedomās par to, cik vienmuļa ir viņa dzīve. Otrkārt, Auni savu brīvību vērtē augstāk par visu. Tāpēc var būt grūti sarunāt ar viņiem tikšanos, uzsākt attiecības vai pāriet uz kādu nopietnāku līmeni. Un, treškārt, zīmei ir svarīga pastāvīga no mīļotā cilvēka saņemta apbrīna. Taču attiecībās tas ne vienmēr iespējams, jo pēc kāda laika saskaramies ar partnera mīnusiem un komplimentiem pievienojas kritika. Šajā gadījumā Auns izvēlēsies atkāpties un atrast jaunu cilvēku, kurš viņu dievinās.

Reklāma
Reklāma
Krievijas armija ir lielāka un spēcīgāka nekā jebkad – ar to mums nāksies rēķināties ilgu laiku, tā vērtē ASV komandieris 175
Kokteilis
Sapnī pēkšņi un strauji tu krīti bezdibenī.. Par ko brīdina šie sapņi? 18
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Šo zodiaka zīmi pārvalda Marss, kas ir seksualitātes, agresijas un rīcības planēta. Ātrums – zīmes sinonīms. Viņi ātri iemīlas un tikpat ātri jūtas izplēnē. Auni aiziet prom ātri un bez ceremonijām. Viņiem ir svarīgi iekarot un tikt iekarotiem! Pārāk mierīgas un paredzamas attiecības Aunu sāk garlaikot, un viņš atrod nākamo iekāres objektu. Ja esi attiecībās ar Aunu, svarīgi neļaut attiecībām iegrimt pelēkā rutīnā. Pastāvīgi ienes kopdzīvē ko jaunu un intriģējošu, pretējā gadījumā jauns un intriģējošs joprojām būs Auna dzīvē, tikai ne ar tevi. Viņi var mēģināt slēpt krāpšanas faktu, taču to dara ļoti nemākulīgi. Pacietības trūkums liek viņiem kļūdīties. Tāpēc turi acis vaļā!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.