3. Spinātu salāti 0

• 200 g spinātu

• āboli

• 1 ēdamkarote dzērveņu sukāžu

• 1 ēdamkarote valriekstu

• biezpiens vai mīkstais siers

Mērcei

• 1 ēdamkarote citrona sulas

• 1 ēdamkarote apelsīnu sulas

• 3 ēdamkarotes eļļas

• sāls, pipari

Spinātus nomazgā, nosusina. Lielas lapas saplucina gabalos. Ābolus sagriež plānās šķēlītēs. Atsevišķi traukā sajauc abu veidu sulas, eļļu, sāli, piparus un uzlej salātiem. Uzdrupina biezpienu vai mīksto sieru, valriekstus (to var mazliet apgrauzdēt) un dzērveņu sukādes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Mazliet citādi garšos, ja spinātiem tiks pievienoti četrās daļās sagriezti mazi tomātiņi un uzrīvēta vārīta ola.

Ābolu vietā salātos var likt zemenes.

Daļu spinātu var aizstāt ar skābenēm vai citiem salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.