Kāposti ar dzērvenēm 0
Sastāvdaļas:
1,5 kg svaigu kāpostu
200 g dzērveņu
50 g sviesta
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote miltu
Pagatavošana:
Kāpostu sašķērē, liek katlā ar pusi no sviesta, uzbārsta sāli un uz lēnas uguns sutina, ik pa laikam apmaisot. Kad kāposti gatavi, pievieno atlikušo sviestu, miltus, lai ietumētu, dzērvenes un vēl pasutina.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
3
VIDEO. Astoņgadīga meitene “aizņemas” vecāku automašīnu un viena pati dodas iepirkties
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…”
38
Var izmantot kā piedevu gaļas ēdieniem, iet kopā arī ar putraimdesu.