Kāposti ar dzērvenēm 0
Sastāvdaļas:
1,5 kg svaigu kāpostu
200 g dzērveņu
50 g sviesta
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote miltu
Pagatavošana:
Kāpostu sašķērē, liek katlā ar pusi no sviesta, uzbārsta sāli un uz lēnas uguns sutina, ik pa laikam apmaisot. Kad kāposti gatavi, pievieno atlikušo sviestu, miltus, lai ietumētu, dzērvenes un vēl pasutina.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Var izmantot kā piedevu gaļas ēdieniem, iet kopā arī ar putraimdesu.