Kāposti ar dzērvenēm 0

Sastāvdaļas:

1,5 kg svaigu kāpostu

200 g dzērveņu

50 g sviesta

2 ēdamkarotes sāls

1 ēdamkarote miltu

Pagatavošana:

Kāpostu sašķērē, liek katlā ar pusi no sviesta, uzbārsta sāli un uz lēnas uguns sutina, ik pa laikam apmaisot. Kad kāposti gatavi, pievieno atlikušo sviestu, miltus, lai ietumētu, dzērvenes un vēl pasutina.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Var izmantot kā piedevu gaļas ēdieniem, iet kopā arī ar putraimdesu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.