Kāposti ar dzērvenēm 0

Sastāvdaļas:

1,5 kg svaigu kāpostu

200 g dzērveņu

50 g sviesta

2 ēdamkarotes sāls

1 ēdamkarote miltu

Pagatavošana:

Kāpostu sašķērē, liek katlā ar pusi no sviesta, uzbārsta sāli un uz lēnas uguns sutina, ik pa laikam apmaisot. Kad kāposti gatavi, pievieno atlikušo sviestu, miltus, lai ietumētu, dzērvenes un vēl pasutina.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Astoņgadīga meitene “aizņemas” vecāku automašīnu un viena pati dodas iepirkties
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
Lasīt citas ziņas

Var izmantot kā piedevu gaļas ēdieniem, iet kopā arī ar putraimdesu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.