4. Cepti sparģeļi 1
• 500 g sparģeļu
• 70 g sviesta
• sāls, šķipsniņa cukura
• nedaudz citrona sulas
• 100 g saldā krējuma
Sparģeļus nomizo, galus nogriež. Pannā izkausē sviestu un liek tajā sparģeļus, uzkaisa sāli un šķipsniņu cukura. Uz mērenas uguns, bieži apmaisot, cep, kamēr sparģeļi gatavi (15–20 minūtes). Kad cepot sviests kļūst brūnā tonī, pievieno nedaudz citrona sulas.
Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Aptuveni 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pielej krējumu.