Publicitātes foto

3. Sparģeļu biezzupa 1

• 25 g sviesta

• augu eļļa

• 350 g sparģeļu ar nogrieztiem kātu galiem (ja nepieciešams) un pumpuriem

Reklāma
Reklāma

• 3 šalotes sīpoli, sagriezti šķēlītēs

• 2 ķiploku galviņas, sadalītas daiviņās

• svaigi spināti

• 700 ml dārzeņu buljona

• olīveļļa pārliešanai

• kraukšķīga maizīte pasniegšanai

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausēta sviesta un augu eļļas maisījumā apcep sparģeļu pumpurus, līdz tie kļūst mīksti, un izņem no pannas. Tad šajā traukā liek sparģeļu kātus, pievieno šalotes sīpolus, ķiplokus un cep 5–10 minūtes, līdz tie mīksti, bet nav pārāk apbrūninājušies. Pievieno spinātus, visu pārlej ar buljonu un turpina gatavot. Kad maisījums sāk vārīties, noņem no plīts un sablendē. Pieber garšvielas pēc garšas. Ja šķiet, ka masa ir pārāk bieza, pielej karstu ūdeni.

Pasniedz, pārberot ar apceptajiem sparģeļu pumpuriem un kraukšķīgu maizīti, kas apsmidzināta ar olīveļļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.