1. Pavasarīgi salāti 1

• 500 g svaigu, tievu sparģeļu

• 2 apelsīni

• 4 redīsi

Mērcei:

• 1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas

Reklāma
Reklāma

• 1 ēdamkarote eļļas

• 1 ēdamkarote šķidra medus

• sāls, baltie pipari

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sparģeļiem nogriež kātu galus (ja nepieciešams) un dārzeņus nomazgā. Var pasniegt svaigus vai viegli novārītus sālsūdenī kopā ar apelsīnu mizām. Atkarībā no kātu resnuma vāra 3–5 minūtes, lai ir nedaudz mīksti. Novārītus atdzesē. Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Pievieno apelsīnu šķēlītes un ripiņās sagrieztus redīsus. Pārlej ar pagatavoto mērci un uzbārsta saspiestas linsēklas vai riekstus.

Dekorē ar apelsīnu šķēlītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.