Foto – vsyasol.ru

Zemeņu, sparģeļu, spinātu salāti ar aveņu etiķi 0

Sastāvdaļas:

450 g sparģeļu

1 ēdamkarote olīveļļas

350 g svaigu spinātu lapas

250 g zemeņu

pusglāze valriekstu

3 ēdamkarotes olīveļļas

2 ēdamkarotes aveņu etiķa

1 tējkarote cukura

1/4 tējkarotes sāls

Uz pannas, grilā vai cepeškrāsnī sagatavojiet sparģeļus.

Reklāma
Reklāma

Uz pannas apcepiet valriekstus.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Uz šķīvjiem kārtojiet spinātu lapas, uz pusēm pārgrieztas zemenes, sparģeļus un valriekstus.

 Sagatavojiet mērcīgi un pārlejiet salātus. Visu samaisiet ar rokām.

Recepte no vsyasol.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.