Tematiskā avīze – “Piens un tā produkti”

• Olas var pildīt ar vārīta šķiņķa, siera un zaļumu krēmu. Uz katras olas pusītes uzliek majonēzi 0


un tomāta šķēlīti.

• Tomātiem nogriež vāciņu, izņem sēklotni un pilda ar sarīvētu sieru, biezu krējumu, kam pievienota citrona sula, sāls, pipari, zaļumi.

• Tomātus var pildīt ar rīvēta siera un sakapātu marinētu sēņu masu, kam pievienots sakapāts sīpols, krējums, pipari, sāls, zaļumi.

• Uz rudzu maizes medaljona liek siera šķēli, vārītu paipalas olas pusi, konservētas mencu akniņas, zaļumus.

• Vējakūkas pilda ar siera salātiem (salātu varianti var būt dažādi).

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.